Onze Kerstboodschap
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1,qode-theme-nlbeter,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Onze Kerstboodschap

Beste Verbeteraars,

Graag wil ook ik u, namens het bestuur van NLBeter heel hartelijk bedanken voor alle support die wij hebben gekregen via de vele berichten op onze website. Het is mooi maar vooral enorm motiverend om te zien hoe u NLBeter  een warm hart toedraagt. De missie om Nederland beter te maken krijgt steeds meer vorm en inhoud. We werken met passie en trots aan ons programma dat groeit door al uw suggesties en adviezen. Het geeft ons energie om te merken dat zoveel mensen mee willen bouwen, duwen en trekken. Veelal gedreven vanuit de zorg of gewoon vanuit de wens voor verbetering en verandering in het publieke domein. We moeten terug naar de menselijke maat. Dat geldt niet alleen voor de zorg maar ook voor onderwijs, politie en justitie. Medio januari presenteren wij het eerste deel van ons zorg -en behandelplan plan voor Nederland.
De publicatie van “CasusNL”  laat de koers zien voor NLBeter. Wij hopen ten zeerste dat nog veel meer verbeteraars zich bij ons aansluiten om samen te werken aan een houdbaar en toekomstbestendig Nederland.
Rest mij nog om u allen hele fijne feestdagen toe te wensen en een gezond 2020 met veel mooie gesprekken met uw naasten. Vergeet niet dat communicatie niet gaat  over zenden en ontvangen maar over luisteren, begrijpen en verbinden.
Mede namens voorzitter Esther van Fenema en Ronald Mann,

Janneke Wittekoek
Bestuur NLBeter

PS:
“Zoals alle andere vurige verbeteraars doen wij wat we doen omdat wij het graag beter willen doen dan al het andere”
Original: “Like all other zealous reformers we do what we do because we like doing it better than anything else : Don Marquis, Amerikaans humorist, journalist en schrijver 1878-1937