Contact

Neem gerust contact op, we gaan graag met jou in gesprek!

Word vriend

Help jij NLBeter met een ondersteuningsverklaring?

Om mee te mogen doen aan de Tweede Kamer verkiezingen, moeten wij als nieuwe politieke partij op 1 februari in totaal 570 ondersteuningsverklaringen inleveren bij de Kiesraad. Dit om aan te tonen dat er draagvlak is onder de bevolking. Een ondersteuningsverklaring is een schriftelijke verklaring van een kiesgerechtigde die deelname van een partij aan de verkiezing ondersteunt (dit betekent overigens niet dat je ook op de partij moet stemmen, alleen dat je onze deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen ondersteunt).

Hoe het precies werkt:

Stap 1 -> 
Vul onderstaand contact formulier in.  Zo stuur je automatisch een mailtje naar info@nlbeter.nl (direct mailen mag ook). Daarna ontvang je van ons een mail terug met de ondersteuningsverklaring en uitleg. Als je geen printer hebt geef dit dan aan, dan sturen we je een papieren ondersteuningsverklaring op per post. Laat dan wel je adres achter.

Stap 2 -> 
Als je weet hoe het werkt en meteen aan de slag wilt kun je HIER direct de ondersteuningsverklaring downloaden.

Stap 3 -> 
Print de ondersteuningsverklaring uit. Het zijn 3 pagina’s. Ga naar het gemeentehuis en neem het formulier en een legitimatiebewijs mee!

Stap 4 -> 
Vul op het gemeentehuis pagina 3 punt 4 in en onderteken in aanwezigheid van de ambtenaar. Als je thuis het formulier tekent is het niet geldig!

Stap 5 -> 
De ambtenaar zal het formulier tekenen en/of stempelen bij pagina 3 punt 5.

Stap 6 -> 
Scan de ondersteuningsverklaring (alle drie de pagina’s) en mail het naar info@nlbeter.nl met je naam en woonplaats erbij vermeld. 

Per post opsturen kan natuurlijk ook.
Adres: NLBeter, Kooltjesbuurt 9, 1411 RZ Naarden

Mail ons via:

info@nlbeter.nl

Contactformulier

7 + 1 =